+381 (0)60/44-30-789

WEB DIZAJN

 

Prvi utisak o Vama i vašem poslovanju u današnjem svetu klijent stiče putem WEB PREZENTACIJE. Trudimo se da kompletno zadovoljimo Vaše zahteve, nezavisno o potrebama i dodamo dozu jedinstvenosti. Tu smo da sa Vama provedemo od faze planiranja (tržište, ciljna grupa, akcenti), preko razvoja sajta, lansiranja sajta i održavanja istog nakon lansiranja. U prevodu nudimo Vam kompletnu uslugu ulaza u online svet.


WEB SAJT je ključna marketinška alatka u svetu danas i predstavlja reklamu na samo jedan klik miša ili prsta (zavisi od uređaja) i to na globalnom nivou. Sajt predstavlja reklamu koja je vidljiva 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.


Pratimo tehnologije i svaki naš sajt je rađen u RESPONSIVE tehnologiji koja prestavlja prilagođavanje sajta svakom uređaju, imajući u obzir da su trendovi pregleda internet stranica na mobilnim uređajima u porastu.

 

 

O.....

Ideja eportala je da klijentima pruži kvalitetnu, celokupnu i profesionalnu uslugu kako bi ostvarili dugoročnu saradnju, vođeni idejom da je najbolji marketing kada Vas drugi hvale.

SA TVITERA...

KONTAKT

+381 060 44 30 789
+381 065 44 30 789